fredag 7 juni 2013

Wedding wars - continued

Det står tydligen mycket om ett bröllop i tidningarna nu, och det är varken Lisas eller mitt. Orimligt! Mer uppmärksamhet till oss, nu!

Trogna läsare minns hur vi först schemalade våra bröllop samma datum, men vi blev även möhippade samma helg. Tungt för Teresa som var med på båda hipporna. Extra tungt då jag blev kidnappad redan klockan nio på morgonen på lördagen. Men väldigt roligt för Lisa och mig! Jag fick byta från gymkläderna jag sportade och istället bära randig tröja, stjärnor och sju kilo kajal - back to the roots. Sen fick jag skjuta pistol (en Colt, you guys!) och var såklart awesome på detta. Var sämst på Champagneblindtestet (inte ett enda rätt), men rätt bra på att datumbestämma mina frisyrer genom åren.



Brudklänningen är klar nu, liksom hindersprövningen, och vinlistan. Vi jobbar på bordsplacering, vigselprogram, och det enda jag känner mig rådvill inför är vilka nagellack, vilka skor och vilken frisyr jag ska ha. Ännu har jag inte brutit några trafikregler pga bröllopsnerver, men när det händer tänker jag hävda åtalsimmunitet for the bride.

Inga kommentarer: