tisdag 24 februari 2009

Fettisdagen

Dagen till ära har jag bakat semlor för första gången i mitt liv. De blev förvånansvärt bra och mycket godare än kylskåpskalla konsumsemlor. Jag fick receptet härifrån och följde det ganska noga.





Men eftersom min sambo inte äter mandelmassa har jag nu ett nästan fullt paket som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Tips, någon?

5 kommentarer:

Anonym sa...

man kan göra en sjukt god kaka på mandelmassa och punsch. jag tror att det är de enda ingredienserna. in i ugnen på ganska låg värme ett tag, pensla med choklad, dekorera. lättvispad grädde. frossa till påska!

Emst sa...

åh vad fina! själv åt jag kylskåpskall konsumsemla igår, men den slank ner rätt bra.

ät mandelmassan som den är i centimetertjocka skivor! haha, eller är J och jag freaks som brukar göra så?

Anonym sa...

Dina ser mycket finare ut än de jag gjorde. Jag instämmer med E, ät mandelmassan som godis.

Amanda sa...

Emma, ni är inte ensamma freaks iaf, Jessica gör det också. Men själv tror jag att jag hellre gör kakor av den. Jag kanske skulle försöka mig på biskvier?

Elise sa...

Jag röstar för Leila Lindholms varma pinjekaka med mandelmassa.