onsdag 13 maj 2009

I don't think you can handle this

På fredag fyller Total eclipse-bloggen ett år och den som följt den och känt igen varifrån vi fått vårt citat i headern vet att vi gillar Beyoncé. Det första inlägget någonsin var en ukuleleversion av Survivor och det här blir det åttonde inlägget taggat Beyoncé.

Och medan jag skriver detta är hon i Stockholm. I Stockholm! Ikväll uppträder hon i globen och Total eclipse-kollektivet kommer naturligtvis att vara där representin'! Ena halvan, iallafall. Så nu är den stora frågan vad man ska ha på sig. Vi vet ju att Beyoncé själv kommer att vara glamolicious så det duger inte att komma dit i en gammal svettig tisha. Samtidigt vill man ju vara lite praktisk. I min ungdom kunde jag vara hur opraktisk som helst och ändå köa i timtal inför en konsert. Not so much anymore. Det här är min outfitplan (plus sneakers, minus hund):Och den som vill veta hur fantastiskt det var förra gången Beyoncé var i Stockholm kan läsa Teresas utmärkta recap.

3 kommentarer:

Elise sa...

Owlylicious!

Terry sa...

en blogg i total eclipse-kollektivets smak: traditionochfason.wordpress.com
av upphovsmannen till denna fantastiska debattartikel. http://www.expressen.se/debatt/1.1567146/carl-philip-maste-hitta-en-prinsessa

(kort recap för de lata: C-P måste gifta sig blåblodigt. Avslutat med bisarrt många versaler.)

Elise sa...

Av något underligt skäl hade jag just den bloggen uppe när jag såg din kommentar.

Fantastiskt fin illustration till Carl-Philip-artikeln med prinsessan Beatrice!