måndag 29 augusti 2011

Sugar mama 4-realz!

Beyoncé är preggers, y'all!

Det gick gravidrykten i denna bloggs barndom och då gjorde vi följande spådom:

Det kommer att ordnas en babyshower med diamantskallror och Gucciblöjor och kanske vita duvor. Det kommer att ryktas om att Beyoncé antingen går på en superdiet för att få tillbaka sin figur eller att hon trollat bort gravidmagen hos läkare.

Beyoncé kommer att vara med på Oprah och tala om hur livet har förändrats nu när hon har fått barn, att hon först nu kan förstå vad rikig kärlek är. Att hon först nu blivit riktigt medveten om sin egen dödlighet och förgänglihet, och här kommer hon även att erkänna att hon är en rikig hönsmamma från Texas (publiken suckar igenkännande) att hon egentligen inte vill lämna barnet ur sikte och att hon är så glad att hon kan ha med sig sin nanny överallt. Hon kommer att påpeka hur ingen som inte har fått barn kan förstå moderskapets storhet och vedermödor (här kommer Oprah inte att ställa följdfrågor) och sedan kommer Beyoncé att skoja lite om att inte ens pappor förstår och publiken kommer att skratta instämmande.
Nu har ju Oprah lagt ned sin talkshow, så vi får väl justera spådomen och säga att Oprah kommer att göra ett specialprogram i två delar där hon intervjuar Beyoncé och Jay-Z, som sänds på OWN.

Inga kommentarer: