fredag 7 juni 2013

Wedding wars, round three

När Elise och jag skildes åt på kvällen efter Amandas möhippa sa hon: "Tänk om din möhippa är i morgon, hö hö!"

Dagen därpå gick jag upp i arla morgonstund och övningskörde för första gången. (Lugn, jag var helt nykter även kvällen före! Jag är dessutom en hejare på dragläget, enligt min fantastiska körlärare Lisa.) Sedan var det dags för bokcirkelmöte på samma Lisas balkong. När det hela börjar lida mot sitt slut ringer det plötsligt på dörren! Utanför står ännu flera vänner och nu bär det av!

(Bild helt ohämmat stulen av Helena Hansson)

Jag fick inte byta om men den röda hatten som kan anas på bilden var ju to die for! Vi lärde oss konstsim (som älvor! Eller sälar.), åkte vattenrutschkana och levde livets glada dagar. Hur kul som helst! Sedan blev det middag med bara goda saker som Jacob (den tilltänkte) inte tål. Åh, stunden när jag doppade färsk paprika i baba ganoush, den låter sig inte beskrivas! Ett helt omöjligt Jacobquiz, charader baserade på minnen och en hemskriven sång senare så var bruden upplöst i tårar över sina fina vänner.

I övrigt är den stora bröllopsplanerardagen på söndag. Då ska alla beslut fattas. ALLA. Sedan kan man ändra dem igen.

(Just nu är den stora frågan: Vigselringarna vi gillar, är de snygga eller ser de ut som ett fashion choice Gimli skulle göra?)3 kommentarer:

Amanda sa...

Jag tycker att gimliringarna låter jättefina! Kör på dem!

Lisa sa...

Det bli dem!

Amanda sa...

Hurra för beslut!