tisdag 2 september 2008

You're just too god to be true
Sarah Palin, ju mer jag läser om dig desto mer fascinerad blir jag.

Jag kan omöjligt sluta googla amerikanska skvallersidor eller politiska bloggar. Det kommer fram nya spännande saker om Sarah Palin varje dag, nästan varje timma. Hon är själv emot abort och övertygad om att avhållsamhet är den enda sex-ed en ung människa behöver och vad händer inte då? Hennes dotter, Bristol(?!!) 17, blir på smällen med sin hockeykille till pojkvän, Levi! Och inte nog där, sen går barnafadern ut och säger att han varken vill ha barnet eller gifta sig!

Ett starkt rykte gör även det gällande att Sarah Palins yngste son inte är hennes utan just Bristols, trots att han föddes i april och dottern ska vara i femte månaden nu.

Sarah Palin har även, enligt bl.a. DN, anlitat advokater för att försvara sig mot anklagelserna som säger att hon har avskedat en polischef som vägrade sparka hennes ex-svåger.

Det är som en fantastisk mix av 7:th heaven, Big Love, Vita huset och den där alaskaserien med Anne Heche. Eller har McCain-kampanjen bara tagit till sig för mycket av Juno och tänkt att om den blev så poulär så... why not?

Ja, just det, Palin och make har även tillhört alaska-partiet(?) som vill bryta sig loss från USA.

Svenska politiker sägs studera hur de amerikanska kampanjar på nätet. Kanske borde McCains stab ha lärt sig hur jobbigt det kan bli om man inte gör ordentliga bakgrundskoller från vår statsminister, obetald tv-licens, anyone?

1 kommentar:

Elise sa...

Sarah Palin är som Cheney i högklackat. Det blir inte bättre än så.