fredag 9 december 2011

Share the load.Enligt DN vill läkemedelsbolag inte forska vidare på hormonella preventivmedel för män. Trots att män vill ha det.

På grund av biverkningar har jag bytt runt en hel del. Jag har använt: kondom, fyra olika sorters p-piller, kopparspiral och p-ring. Share the load dudes!

(Jag är väl medveten om att det här klippet är vansinnigt creepy, men det var så det blev.)

3 kommentarer:

Amanda sa...

Om de inte vill ha hormonpreparat, vilket jag kan förstå (hej biverkningar from hell!) Kan man inte forska på ngn slag spermiedödande koppargrej för män, då?

Anonym sa...

Jag hoppas du tar till samma resonemang gällande kondomer att det är självklart att kvinnor ska använda kvinnliga kondomer? Där tar ju mannen allt ansvar, share the load dude?

När det gäller biverkningarna så är de helt andra med manliga p-piller än kvinnors eftersom de tar sänker testosteronnivåerna drastiskt. Det påverkar hela kroppen negativt och stänger ned större delar av kroppens system än kvinnliga p-piller gör som bara syftar till att inte få ägget att fastna eller förhindra ägglossning.

Kvinnor får till skillnad från med tillskott med hormoner när deras nivåer sjunker vid klimakteriet, män får det inte för det är dopingklassat. De flesta män vill ha p-piller och inte vara utelämnade till kvinnors beslut och få barn mot sin vilja.

Din syn tycker jag är tämligen sexistisk. Om de hittar p-piller utan att ta bort kroppens testosteron så är jag defenitivt intresserad.

Amanda sa...

Kära Anonym!

Galopperar du inte iväg på hata-feminazi-stigen lite här?

Om du säger dig vara intresserad av p-piller för män, så länge de inte får dig att må skit, varför gör Lisas inlägg dig så arg?

Hur ska sådana p-piller kunna tas fram om man slutar forska på just p-piller för män som inte får dem att må skit?

Sen förstår jag inte inte varifrån du har fått att p-piller för kvinnor bara förhindrar ägglossning och sen är allt peachy. Goggla p-piller + vestibulit, för mysig fredagslektyr.