onsdag 11 januari 2012

Dilemma

Nu har jag haft ångest i flera veckor över Amandas kommande födelsedagsfest. Man rekommenderas nämligen att komma klädd som en tv-karaktär. Som tv-knarkare tycker jag förstås att det här är jättejobbigt. Vem av alla ens tv-idoler ska man klä sig som? Gå direkt från jobbet i sina gamla vanliga kläder dvs gå som Liz Lemon? Anstränga sig lite och försöka hitta Dwight Schrutes seriemördarglasögon? Eller leta upp lite gamla 90-talskläder någonstans och vara Daria?

Fast i ärlighetens namn är det ju dokusåporna som ligger närmast mitt hjärta. Därför har jag som den dedikerade människa jag är ägnat kvällen åt att försöka återskapa Snookis frisyr.
 Först tog jag i för hårt och blev Elvis.
Sen gick det bättre. I alla fall lyckades jag få till rätt min, tack vare instruktionsvideon som Amanda letade upp åt mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

En fråga om nåt helt annat, vad hände egentligen med det här:
Vad arbetar du med nu?

– Ett manus som utspelar sig i min gamla högstadieskola, Rinkebyskolan. Har just satt en deadline för mig själv i maj för att få klart manuset, så att jag kan börja visa runt det.

Tycker det låter som nåt som skulle kunna bli sjukt bra.

/P

Elise sa...

Det är verkligen ett sjukt bra manus, tyvärr är det än så länge inget förlag som håller med om det. Men jag fortsätter skriva om det tills de också förstår det.